Fritid

Såre hender, stive armer, håndleddssmerter?

Reparer og forebygg belastningsskader med Powerball

Powerball er et effektiv håndøvelsesverktøy som styrker musklaturen fra fingertuppene og hele veien opp til skuldrene. Powerballs unike isometriske motstand retter seg direkte inn mot smerten og behandler smerten ved dens kjerne.


✔ Unngå –
arm, hånd og håndleddssmerter
✔ Unngå – belastningsskader
✔ Reduser – rehabiliteringstiden
✔ Fremm – en aktivt livsstil
✔ Følg – fysioterapaut designete programmer


Nyt en helsefokusert og aktiv livsstil med Powerball

Vi bruker overkroppen til flere hundre oppgaver hver dag.

Enten det er å sitte ved pc, drive hagearbeid, vaske opp, kjøre bil, våre hender, fingre, håndledd og armer er alltid i aktivitet. Derfor øker også sannsynligheten for skader og derfor er det viktig å bevare musklene sterke og i form.

Spinner du Powerball på daglig basis så vil du styrke dine muskler og ledd. Ved å bygge styrke og utholdenhet i overkroppen så vil Powerballs redusere sannsynligheten for å få skade, selv om du bruker den så lite som 3 minutter hver dag.


“HÅNDLEDDSSMERTE? IKKE NOE PROBLEM”

For mange repetive bevegelser er den største årsaken til skader i i hender, fingre, armer og håndledd. Repetitive strain injuries (RSI) blir skapt som følge av irritasjon skapt av repetive bevegelser i muskulaturen. Denne irritasjonen bygger seg langsomt opp over tid og skaper utilpass og smerter i muskulaturen. Powerball gerererer isometrisk motstand og ved langsom bruk har vi erfart at flere av våre kunder blir kvitt sine plager permanent. Vi gjør oppmerksom på at dersom du opplever smerte ved bruk av Powerballen så kontakt din lege/fysioterapaut for hjelp.


“SPINN I VEI, BLI AKTIV”

Ikke bare er Powerball et høyeffektivt rehabilitaterings verktøy, men den bygger også muskler og øker utholdenheten fra fingertuppene og hele veien opp til skulderen.

Spinn Powerballen i kun få minutter hver dag og opplev nytten for deg selv:

  • Bygg muskler
  • Øk gripestyrken
  • Øk bevegeligheten i håndleddet
  • Øk din muskelutholdenhet
  • Unngå fremtidige skader og RSI