Rehabilitering

Finger & hånd rehabilitering

Har du hatt en finger eller håndskade? Da har du kommet til ret sted. Finger og hånd -rehabilitering er lett med Powerball, verdens mest effektive håndøvelsesapparat. Over 4 millioner andre kunder har brukt Powerball for å styrke og rehabilitere. Dette er nyttene:

hand rehabilitation, hand injury, powerball, finger injury

Rehabiliter – en finger eller håndskade
Øk – fleksibilitet /bevegelsesradius
Styrk – muskler og ledd
 Følg – finger & hånd – rehabiliteringsprogrammer


Hva slags type finger & hånd skader kan Powerball rehabilitere?

Brudd, brist og frakturer
Sene skader
RSI (skader ved gjentatte overbelastninger)
Carpal tunnel syndrome
Kronisk senebetennelse
Stivhet

Enten du har slitt med disse skadene i lang tid eller akkurat har fått en av disse skadene så vil Powerball kunne hjelpe deg å stoppe disse skadene. Reparer, rehabiliter, bli frisk – på Powerball måten.

“REPARER, REHABILITER, BLI FRISK”

Powerball er et håndholdt gyroskop som genererer motstand når du spinner ballen. Ved forsiktig bruk for denne type skader har den en 100% non-impact, hvilket betyr at din skade aldri vil gjøre din finger eller håndskade verre eller skape mer smerte.

Når du spinner Powerballen, så vil motstanden virke dypt inn i musklene og reparere skade. Fortsett med å spinne så lite som 3 minutter hver dag og du vil snart merke forskjellen ettersom du spinner deg på vei til å bli bra igjen.


Øk fleksibilitet og bevegelsesradius

En tidligere skade kan skape stivhet og minske fleksibilitet i hånd og fingre. Spinner du Powerballen så krever dette at du bruker håndas fulle radius. Powerballs vill presse deg til å utvide denne radiusen til den er tilbake til normal radius. Plukk opp en Powerball for første gang og begynn å føl den økte fleksibiliteten umiddelbart. Powerball øker sirkulasjonen og fremmer produksjonen av leddveske som igjen øker bevegelsen og fleksibiliteten. Å avhjelpe stivhet i hånd og fingre har aldri vært enklere.

“STERKERE HENDER, BEDRE GRIPESTYRKE OG MER FLEKSIBILITET”

hand rehabilitation, powerball, powerball autostart, rsi, hand injury

Bli sterkere mens du blir frisk

Powerball gir deg en rask og effektiv måte til å styrke skadede muskler. bein og ledd i hånd og fingre. HVis du lider av svake hender, fingre eller mangel på gripestyrke eller du prøver å komme deg etter en skade så er Powerballs det perfekte verktøy for håndrehabilitering. Spinn din Powerball for så lite som 3 mintter hver dag og du vil forbedre gripestyrken og håndhelsen.

Powerballs aktive kombinasjon av håndrehabilitering og økt styrke minsker tiden det tar å bli frisk slik at du kan gå tilbake til en sunn og smertefri hverdag.Finger og hånd – rehabiliteringsprogrammer

Se denne videoen og følg vår leverandørs program under:

All programmer er designet av av fysioterapauter og muskel eksperter med fokus på rehabilitering.