Styrke

RASKERE. HARDERE. STERKERE. LENGRE.

UANSETT HVA SLAGS SPORT DU UTØVER , GJØR DET BEDRE MED POWERBALL

Over hele verden, millioner av sportsentusiaster og atleter finner rytmen med Powerball og ser at de gjør forbedringer i sin idrett som følge av sin Powerball. Spinn Powerballen og erfar nytten:

✔ Styrk med isometrisk motstandstrening
✔ Bygg muskelutholdenhet
✔ Unngå skader (muskel skader & RSIs)
✔ Forbedre utøvelse & resultat

“POWERBALL GENERERER 60 GANGER MER ENN SIN EGEN VEKT I MOTSTAND”

Et Powerball produkt kan lage 60 ganger mer enn sin egen vekt i motstandstrening. Motstandstrening med Powerball bygger styrke og muskelutholdenhet i hånd, fingre, håndledd og armer. Spinn Powerballen i så lite som 3 minutter hver dag og kjenn umiddelbart forskjellen.

EPISK GREP
Det er riktig å si at over 80% av alle sport utøvd i verden i dag vil ha nytte av økt gripestyrke tilbudt av en raskt spinnende Powerball – jo raskere du spinner desto større motstand genereres og jo hardere griper dine fingre og din hånd for å hold ballen

FORARM DRIVSTOFF
Selv den best trente atlet vil bli overrasket når hånden begynner å “brenne” første gangen de spinner en Powerball på full styrke. Økt forarmstyrke spiller en stor rolle i å utvikle kontroll og stabilitet som kreves i for de fleste “svømmerelaterte” idretter. Bruk Powerball daglig for å se rask utvikling i din teknikk.

“ARMER AV STÅL”

Motstandstrening med Powerball er totalt isometrisk. Isometriske øvelser tar med seg mange % mer muskelfiber enn standard isotonisk trening. Som et resultat, trening med Powerball tillater deg å få styrke og utholdenhet raskere. Powerball er det ideelle komplementære produkt for alle som er seriøse med styrketrening. Bruk Powerball sammen med ethvert styrkeprogram og erfar nytten selv:

Sterkere fingre og hender for økt gripestyrke · Massiv økning i håndleddstyrke for lengre slag og hardere server · Sterke symetriske forarmer for bedre kontroll og stabilitet

Powerball tilbyr alt dette med sin raske, morsomme og avhengighetsskapende isometriske treningsform. Sett igang og kjenn det selv!

“LØS OPP, REPARER, BLI FRISK”

Ved at du bruker Powerball i bare noen få minutter hver dag så vil du effektivt styrke musklene i din overkropp og minske sjansene for idrettsskader. Viste du at repetitive strain injuries (RSI) er veldig vanlig i ‘low-impact’ idretter slik som tennis og golf? RSI, carpal tunnel syndrome, tendonitis i tennis/golfer albuer kan påvirke både idretten din og ditt daglige liv.

“TREN HARDERE, SYKLE LENGRE, KLATRE HØYERE”

Millioner av kunder, både profesjonelle og amatører, bruker Powerball til å gjøre en forskjell i sin idrett.

Uansett hvilken idrett og hvilket nivå du driver på, spinn Powerball i bare 5 minutter hver dag og du vil oppnå positive resultater.

SPOR DINE FORBEDRINGER

Mange av våre standard Powerball modeller kommer med en LCD speed meter, denne hjelper deg å måle styrke og utholdenhetsforbedringer. Dette vil hjelpe deg å teste og pushe deg selv slik at du får maks ut av treningen. Speed meter funksjoner inkluderer forskjellige utholdenhetsfunksjoner og høyest spinn tester.